باسمه تعالي

قابل توجه دانشجويان محترم

موضوع: فراخوان مسابقه(چکیده نویسی) به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

این مسابقه چکیده نویسی به صورت مکتوب و آنلاین برگزار می شود

فایل  pdfتهیه شده فصل اول ازکتاب هم نشینی و کجروی: نگاهی به دیدگاههای اسلامی و یافته های اجتماعی-پدیدآور: علی سلیمی و ...] دیگران [

این چکیده نویسی و نویسندگی مسابقات آنلاین در زمان مقرر شده با مراجعه به پورتال و کانال تلگرام مرکز به آدرس www.cenp.uast.ac.ir-https://t.me/k_m_sardaftaran پس از تکمیل فرم عضویت امکان پذیر خواهد بود.

1. متقاضيان شركت در مسابقه چکیده نويسي مي بايست پس از مطالعه منبع معرفی شده، آنرا بین 250 تا 300 واژه (حداکثر 25 سطر در یک صفحه A4)  چکیده نموده و یا فایل PDF چکیده را که قبلا" تایپ شده، ارائه نمایند.
  2. ملاك يك چکیده نويسي خوب ، انتقال مفاهيم اصلي و كليدي و حذف مطالب حاشيه اي و غيراصلي و در عين حال وفادار ماندن حداكثري به متن كتاب (استفاده از جملات خود كتاب در تهيه چکیده) مي باشد.
  3. به شرکت کنندگان در این مسابقه هدایایی به رسم یادبود اهداء می گردد.
  4. فرم ثبت نام نیز بارگذاری شده است و دانشجویان متقاضی باید نسبت به تکمیل این فرم و ارسال آن اقدام نمایند.
  5. مهلت ارسال آثار: 29 آبان 1396

پیوست