باسمه تعالي

«فراخوان برگزاری اولین فراخوان فیلم کوتاه موبایلی با موضوع دهه فجر»

نظر به در پیش بودن ایام ا... دهۀ مبارک فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری منطقۀ یک با همکاری مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 20 تهران اقدام به برگزاری اولین فراخوان فیلم کوتاه موبایلی با موضوع داستانی و مستند مربوط به دهۀ مبارک فجر، چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و عمومی و آزاد با موضوع دانشجو، دانشگاه، جوانان، پوشش، شبکه های اجتماعی، امید، شادی، کارآفرینی، خانواده، فرهنگ، جامعه و مهارت نموده‌است.

جوایز نیزلوح سپاس و تندیس جشنواره به همراه وجه نقدی از ده تا دومیلیون ریال به نفرات اول تا سوم فیلمهای داستانی و مستند اهدا می‌شود.فیلمها باید به صورت full Hd با فرمت H265 و حداکثر زمان 120 ثانیه و تولید آن در دی و بهمن 97 باشد.

ارسال فیلم باید با دو قطعه عکس از پشت صحنه فیلم تهیه شده و تا تاریخ 4 اسفند ماه 97 ارسال گردد. بازبینی آثار منتخب جشنواره هم تا تاریخ 27 بهمن 97 می‌باشد. زمان برگزاری جشنواره و اهدای جوایز هم متعاقباً اعلام می‌شود.

دانشجو باید نام،نام خانوادگی،نام مرکز علمی کاربردی، شماره دانشجویی،کدملی،تصویر کارت دانشجویی و کارت ملی خود را به همراه اثر تولید شده ارسال نماید.

علاقمندان می توانند آثار خود را به آدرس الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید یا به آدرس تلگرام و سروش به شماره 09010495071 و یا در یک نسخه cd به دبیرخانه جشنواره به آدرس: تهران خیابان دماوند ابتدای کوچه شهید داوودی(وحیدیه) مرکز آموزشی علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 20 تهران دفتر فرهنگی و پژوهشی ارسال نمایند. راهنمای ساخت فیلم آموزشی با گوشی موبایل را در صفحۀ اینستاگرام به آدرس pelakefard مشاهده نمایید.

پوستر جشنواره

فایل پیوست