قابل توجه دانشجويان محترم

موضوع: آغاز ثبت نام وام دانشجویی در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویی

1-دانشجویان متقاضی می بایست از تاریخ 21/11/97 لغایت 15/12/97از طریق پورتال مذکور به آدرس www.swf.ir نسبت به ثبت اطلاعات فردی و درخواست وام اقدامات لازم را به عمل آورند.

2-حداکثر مبلغ وام شهریه برای دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته به ازای هر ترم 000/000/5 ریال میباشد.

3-ثبت نام متقاضیان توسط دانشگاه تایید و لیست متقاضیان واجد شرایط پس از تایید صندوق رفاه به صورت سیستمی به بانک قرض الحسنه مهر ایران ارسال و دانشجویان برای تشکیل پرونده، و دریافت وام حداکثر یک ماه فرصت دارند به بانک قرض الحسنه مهر ایران مراجعه فرمایند.( شیوه نامه اجرایی و بخشنامه های مربوطه در بانک مذکور جهت کسب اطلاعات دانشجویان محترم قرار دارد.)

4-دانشجویانی که در نیمسال گذشته به بانک معرفی شده و تشکیل پرونده داده اند نیازی به مراجعه مجدد به شعب بانک ندارند و صرفاً درخواست خود را به دانشگاه ارائه نمایند.

دانشجویان ترمهای گذشته که از این تسهیلات استفاده نموده اند نیز باید مطابق دستورالعمل جدید ابلاغ شده برای دریافت تسهیلات وام در ترم تحصیلی جاری خود عمل نمایند.