« اطلاعیه»

قابل توجه کلیه دانشجویان مشغول به تحصیل در دوره های کاردانی و کارشناسی مرکز آموزش علمی کاربردی کانون سردفتران و دفتریاران

انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه کشوری سال 1398 دانشگاه جامع علمی کاربردی بر اساس موارد ذیل انجام می گردد.

نحوه ثبت نام شرکت کنندگان و نکات مورد توجه در فراخوان:

متقاضیان می بایست با آگاهی کامل از شرایط و ضوابط شرکت در این فرآیند مطابق مندرجات آیین نامه مذکور از تاریخ 1398.03.11 تا 1398.03.30نسبت به تهیه مدارک و مستندات لازم به شرح پیوست‌ها و تکمیل کاربرگه ها و ذکر فعالیت ها و مستندات علمی پژوهشی مرتبط با رشته تحصیلی و در مقطع فعلی با درج تاریخ که در همه مستندات الزامی است.

بهمراه فایل های تصویری اسکن شده و با حجم کمتر از 100 kb و همراه مستندات با فرمت jpg به مرکز آموزش ارائه نمایند.

کسانی هم که تا تاریخ 1398.06.31 دانش آموخته شده اند نیز می توانند دراین رقابت شرکت نمایند. ( هر دانشجو در هر مقطع فقط یک بار می تواند بعنوان دانشجوی نمونه انتخاب گردد.)

فایل پیوست