قابل توجه دانشجويان محترم

موضوع: ثبت نام متقاضیان وام شهریه در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان برای نیمسال اول تحصیلی 99-98

تمدید مهلت ثبت نام وام تا تاریخ 1398.09.30

1-دانشجویان متقاضی می بایست از تاریخ 1398.07.15 تا پایان نیمسال تحصیلیاز طریق پورتال مذکور به آدرس www.swf.ir در سامانه صندوق رفاه دانشجویان نسبت به ثبت اطلاعات فردی و درخواست وام اقدامات لازم را به عمل آورند.

2-حداکثر مبلغ وام شهریه برای دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته به ازای هر ترم  7.500.000 ریال می باشد.

3-یادآوری می گردد، دانشجویانی که در دو نیمسال گذشته از وام شهریه بانک قرض الحسنه مهر ایران استفاده

می کنند نیازی به مراجعه مجدد به شعب بانک ندارند و صرفاً درخواست خود را به مرکز آموزش علمی کاربردی محل تحصیل ارائه نمایند.

4-دانشجویانی که از طریق ثبت نام در سایت عتبات دانشگاهیان، به عتبات مشرف شده اند می توانند با ارائه مستندات در صورت تأهل مبلغ 15.000.000ریال و در صورت تجرد مبلغ 10.000.000ریال وام دریافت نمایند. در غیر این صورت، با ارائه صفحه ممهور به مهر خروج از کشور (پاسپورت) می توانند از وام زیارت عتبات به مبلغ 7.000.000 ریال استفاده کنند.