موضوع: المپیادفرهنگی مهارتی دانشجویان 98

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند: اولین المپیاد مهارتی دانشجویان مراکز علمی کاربردی سراسر کشور با محوریت گام دوم دانشگاه، توسعه کیفی هدفمند و گسترش فرهنگ مهارتی در رشته های(فناوری اطلاعات، ماشین ابزار، گرافیک) به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی برگزار خواهد شد. با عنایت به آغاز فرآیند اجرایی المپیاد، موارد و نکات مهم اجرایی برگزاری مسابقات به شرح ذیل به حضور اعلام می گردد:

1-المپیاد مهارتی در دو مرحله استانی (بصورت کتبی) و مرحله کشوری (بصورت عملی) برگزار خواهد شد.

2-دانشجویان می بایست جهت ثبت نام به سایت http://Olympiad.Uast.ac.ir مراجعه و کد رهگیری خود را دریافت نمایند.

3-مرحله استانی بصورت آزمون کتبی و آنلاین و در بهمن ماه 1398 بصورت سراسری برگزار می شود. (زمان دقیق آزمون متعاقباً اعلام و منابع آزمون کتبی در هر یک از رشته ها در سایت مسابقات بارگذاری خواهد شد)

4-دانشجویانی که بیشترین نمره را از آزمون کتبی در هر استان کسب نمایند در صورت کسب حد نصاب به مسابقات کشوری راه پیدا خواهند کرد.(از هر استان در هر رشته فقط یک نفر به مرحله کشوری راه پیدا می کند.)

5-مرحله کشوری بصورت عملی و به مدت 2 روز به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی در اسفند ماه جاری برگزار خواهد شد.

6-دانشجویان رقابت کننده در دو رشته گرافیک و فناوری اطلاعات می بایست لپ تاپ استاندارد مسابقات را به همراه خود در مسابقات داشته باشند.