قابل توجه دانشجويان محترم

موضوع: منابع آزمون اولین المپیاد فرهنگی مهارتی دانشجویان 98

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند: اولین المپیاد مهارتی دانشجویان مراکز علمی کاربردی سراسر کشور ، بصورت کتبی و آنلاین در 14 بهمن ماه و بصورت عملی در نیمه دوم اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد. بدینوسیله منابع آزمون کتبی در هر یک از رشته های گرافیک، فناوری اطلاعات و ماشین افزار بحضور اعلام می شود.

1-منابع آزمون ماشین افزار: کتاب های ماشین افزار (جلد 1و2و3) ترجمه دکتر ابراهیم صادقی، انتشارات دانشگاه علم و صنعت.

2-منابع آزمون رشته گرافیک: کتاب های 1-کتاب جامع تصویر(شناخت و درک تصویر) نویسنده خلیل مشتاق، انتشارات هنر مشتاق، تهران 2-کتاب مبادی سواد بصری، نویسنده دونیس داندیس، ترجمه مسعود سپهر، انتشارات سروش تهران ،کتاب سی قرن طراحی گرافیک با نگاهی به تاریخ چاپ، نویسندگان جیمز کرایگ و بروس برتون، ترجمه ملک محسن قادری، سازمان چاپ و انتشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تهران.

3-منابع آزمون فناوری اطلاعات: 1-ساختمان های گسسته بهروز قلی زاده انتشارات دانشگاه صنعتی شریف 2-کتاب مهندسی نرم افزار راجر اس.پرسمن 3-مفاهیم بنیادی پایگاه داده سید محمد تقی روحانی 4-طراحی و الگوریتم بهروز قلی زاده

v   کلیه منابع آزمون از طریق کتابفروشی معتبر و سایت های معتبر کتابفروشی اینترنتی قابل تهیه می باشد.