قابل توجه دانشجویان ::

دانشجویان موظفند برنامه هفتگی خود را از طریق سامانه هم آوا تا روز سه شنبه مورخ 96/10/12 اخذ نموده و در صورتی که درسی به علت عدم پرداخت حذف گردیده جهت پیگیری به واحد آموزش مراجعه نمایند.
شایان ذکر است در صورت عدم پیگیری عواقب آن به عهده شخص دانشجو می باشد و مرکز آموزش هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد

مقررات حضور در جلسه آزمون

1. حضور در مرکز آموزش 30 دقیقه قبل از شروع آزمون
  2. همراه داشتن برگه برنامه هفتگی ممهور به مهر مالی و بایگانی
  3. همراه داشتن کارت شناسایی معتبر
  4. از آوردن تلفن همراه ، کیف دستی ، جزوات یا کتاب درسی ، ساعت هوشمند ، پیجر و ... خودداری نمایید .
  • ·در صورت رؤیت هرکدام از این موارد ، تخلف آزمون تلقی گردیده و صورتجلسه می گردد
  1.   عدم ارتکاب هر عملی که موجب برهم خوردن نظم و آرامش جلسه آزمون و مجموعه آموزشی  باشد همانند تجمع بعد از خروج از جلسه در اطراف محل برگزاری آزمون
  2. عدم خارج نمودن مستندات ، مدارک و اوراق امتحانی از محل آزمون بدون اطلاع مسئولان جلسه
  3. رعایت تذکرات و توصیه های مراقبان و مسئولان جلسه آزمون
  4. عدم ارتکاب تقلب به هر نحو
  5. دانشجویانی که به دلیل بیماری نتوانستند در جلسه آزمون حضور یابند 48 ساعت بعد باید مدارک پزشکی خود را به تأیید پزشک معتمد رسانده و تأیید آن را به همراه کاربرگ حذف پزشکی به مسئول امتحانات ارائه نمایند .

اخبار متحرک