فرارسیدن هفتۀ کتاب

و دانشجویان

عزیز گرامی باد

اطلاعیه ثبت نام - ویژه دانشجویان ورودی بهمن 96 (جدید الورود) - مقطع کارشناسی

ضمن تبریک قبولی در واحد مرکز آموزش علمی کاربردی کانون سردفتران  و دفتریاران دانشگاه جامع علمی کاربردی، پذیرفته‌شدگان می‌بایست از یکشنبه 27 اسفند لغایت دوشنبه 28 اسفند جهت ثبت‌نام به نشانی www.edu.uast.ac.ir مراجعه و از قسمت "ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان سال 96" ابتدا نسبت به ثبت‌نام اینترنتی خود اقدام نموده و حداکثر تا روز دوشنبه 28 اسفند (ساعات کاری 8 الی 12 و 13 الی 15.00) جهت تكميل مراحل ثبت‌نام و انتخاب واحد درسی با در دست داشتن مدارک زیر به صورت حضوري به این مرکز به آدرس (تهران ، خیابان ولیعصر ، پایین تر از میدان ونک ،پلاک 2530) مراجعه نمایند.

(مدارک بارگذاری شده در سامانه بمنظور شفافیت و امکان تطبیق، حتما اسکن گردد، بنابراین از عکس گرفتن توسط دوربین، تلفن همراه و ... جدا خودداری نمایید)

شروع کلاس ها: 18 فروردین 97

بدیهی است اولویت انتخاب گروه های درسی ارائه شده با دانشجویانی است که زودتر از سایرین مراجعه و ثبت نام خود را تکمیل نمایند.

الف/ نحوه ثبت نام اینترنتی: (از یکشنبه 27 اسفند   لغایت دوشنبه 28 اسفند)

جهت ورود به سامانه www.edu.uast.ac.ir می‌بایست پس از ورود به صفحه "ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان سال 96" با وارد نمودن نام کاربری (کدملی) و رمز عبور (شماره شناسنامه) وارد سامانه شويد.

تذکر: پذیرفته‌شدگان پس از ورود به سامانه، می‌توانند نام و نام خانوادگی خود را در سمت چپ بالای صفحه مشاهده نموده و نسبت به انجام عملیات مورد نظر اقدام نمایند.

در ادامه با کلیک بر روی گزینه های تكمیل اطلاعات فردي، آپلود عكس (عکس پرسنلی 3×4 زمینه سفید، تمام رخ)، کپي کارت ملي (پشت و رو)، کپي تمامي صفحات شناسنامه، کارت پایان خدمت یا معافیت یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید(پشت و رو)، گواهي نامه موقت یا دانشنامه، کاربرگ 101 (ویژه شاغلین) + (لیست بیمه )، کاربرگ 103 (برای دانشجویانی که گواهی پایان تحصیلات آنان آماده نگردیده است)، کاربرگ 218 (ضوابط آموزشی) و کاربرگ 104 (تعهد برای دانشجویان دارای مغایرت) نسبت به بارگزاری، تکمیل و تایید اطلاعات اقدام نمایند.

-          ب/ شرح ثبت نام حضوری: (از یکشنبه 27 اسفند لغایت دوشنبه 28 اسفند (ساعات کاری 8 الی 12 و 13 الی 15.00))

-          تذکر: پذیرفته شدگان میبایست قبل از مراجعه به این مرکز کلیه امور مربوط به ثبت نام اینترنتی از قبیل تكمیل اطلاعات فردي، بارگزاري عكس و فرم هاي مربوط را انجام دهند.

-          مدارك لازم جهت ثبت‌نام:

-          تذکر 1: تمام کپی ها خوانا و روی برگ A4 یکرو تهیه گردد.

-          تذکر 2: با توجه به اینکه اصل گواهی موقت/دانشنامه دانشجویان تا پایان تحصیلات در اختیار دانشگاه قرار خواهد گرفت لذا تهیه تصویر آن جهت استفاده های شخصی ضروری است.

1-     شش قطعه عكس همانند پرسنلی زمینه سفید تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.

2-     اصل و تصویر کلیه صفحات شناسنامه.

3-     اصل و تصویر كارت ملي.

4-     اصل و 2 نسخه تصویر مدرک فوق دیپلم و یا کاردانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش.

تذکر: فارغ التحصیلانی که تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است لازم است اصل کاربرگ شماره 103 (فرم تاييديه معدل) را ارائه نمایند.

5-     اصل کاربرگ شماره 101 (گواهي اشتغال) به كار با امضا و مهر بالاترين مقام مسئول، آخرين فيش حقوقي ، لیست بیمه و آخرين حكم كارگزيني يا قرارداد معتبر انجام كار (براي پذيرفته‌شدگان سهمیه شاغل).

6-     اصل و تصویر مدركي كه وضعيت نظام وظيفه داوطلبان را با توجه به بند 3-2 مقررات وظيفه عمومي مندرج در صفحه 4 دفترچه راهنماي پذيرش مذكور مشخص نمايد (براي برادران)

7-     حدودا مبلغ 8.500.000 ریال به عنوان شهریه ترم اول و بیمه دانشجویی. (پرداخت در محل مرکز توسط دستگاه کارتخوان)