اطلاعیه ثبت نام - ویژه دانشجویان ورودی بهمن 96 (جدید الورود) - مقطع کاردانی

به اطلاع می رساند ثبت نام دوره کاردانی حرفه ای ورودی نیمسال دوم 96-97 تا تاریخ 1397.1.19 تمدید گردید. لذا پدیرفته شدگان می توانند نسبت به بار گذاری مدارک مورد نیاز در سامانه جامع آموزش هم آوا در ایام نوروز نیز اقدام نمایند

ضمن تبریک قبولی در مرکز آموزش علمی کاربردی کانون سردفتران و دفتریاران دانشگاه جامع علمی کاربردی، پذیرفته‌شدگان می‌بایست از یکشنبه 20 اسفند لغایت چهار شنبه 23 اسفند جهت ثبت‌نام به نشانی www.edu.uast.ac.ir مراجعه و از قسمت "ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان سال 96" ابتدا نسبت به ثبت‌نام اینترنتی خود اقدام نموده و حداکثر تا روز چهارشنبه 23 ، اسفند ت جهت تكميل مراحل ثبت‌نام و انتخاب واحد درسی با در دست داشتن مدارک زیر به صورت حضوري به این مرکز به آدرس ( تهران ، خیابان ولیعصر ، پایین تر از میدان ونک ،پلاک 2530 ) مراجعه نمایند.

(مدارک بارگذاری شده در سامانه بمنظور شفافیت و امکان تطبیق، حتما اسکن گردد، بنابراین از عکس گرفتن توسط دوربین، تلفن همراه و ... جدا خودداری نمایید)

شروع کلاس ها: 18 فروردین 97

الف/ نحوه ثبت نام اینترنتی: (از یک شنبه 20 اسفند لغایت چهارشنبه 23 اسفند )

جهت ورود به سامانه www.edu.uast.ac.ir می‌بایست پس از ورود به صفحه "ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان سال 96" با وارد نمودن نام کاربری (کدملی) و رمز عبور (شماره شناسنامه) وارد سامانه شويد.

تذکر: پذیرفته‌شدگان پس از ورود به سامانه، می‌توانند نام و نام خانوادگی خود را در سمت چپ بالای صفحه مشاهده نموده و نسبت به انجام عملیات مورد نظر اقدام نمایند.

در ادامه با کلیک بر روی گزینه های تكمیل اطلاعات فردي، آپلود عكس (عکس پرسنلی 3×4 زمینه سفید، تمام رخ)، کپي کارت ملي (پشت و رو)، کپي تمامي صفحات شناسنامه، کارت پایان خدمت یا معافیت یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید(پشت و رو)، گواهي نامه پایان تحصیلات دوره متوسطه (به هیچ عنوان مدرک پیش دانشگاهی بارگزاری نگردد)، کاربرگ 101 (ویژه شاغلین)، کاربرگ 102 (برای دانشجویانیکه گواهی پایان تحصیلات آنان آماده نگردیده است)، کاربرگ 212 (ضوابط آموزشی) و کاربرگ 104 (تعهد برای دانشجویان دارای مغایرت) نسبت به بارگزاری، تکمیل و تایید اطلاعات اقدام نمایند.

ب/ شرح ثبت نام حضوری: (از یکشنبه 20 اسفند لغایت چهار شنبه 23 اسفند )

تذکر: پذیرفته شدگان میبایست قبل از مراجعه به این مرکز کلیه امور مربوط به ثبت نام اینترنتی از قبیل تكمیل اطلاعات فردي، بارگزاري عكس و فرم هاي مربوط را انجام دهند.

مدارك لازم جهت ثبت‌نام:

تذکر 1: تمام کپی ها خوانا و روی برگ A4 یکرو تهیه گردد.

تذکر 2: با توجه به اینکه اصل مدرک دیپلم دانشجویان تا پایان تحصیلات در اختیار دانشگاه قرار خواهد گرفت لذا تهیه تصویر آن جهت استفاده های شخصی ضروری است.

1- شش قطعه عكس همانند پرسنلی زمینه سفید تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.

2- اصل و تصویر کلیه صفحات شناسنامه.

3- اصل و تصویر كارت ملي.

4- اصل و 2 نسخه تصویر مدرک پایان تحصیلات دوره متوسطه (دیپلم)

5- اصل کاربرگ شماره 101 (گواهي اشتغال) به كار با امضا و مهر بالاترين مقام مسئول، آخرين فيش حقوقي و آخرين حكم كارگزيني يا قرارداد معتبر انجام كار (براي پذيرفته‌شدگان سهمیه شاغل)همراه با دفترچه بیمه .

6- اصل و تصویر مدركي كه وضعيت نظام وظيفه داوطلبان را با توجه به بند 3-2 مقررات وظيفه عمومي مندرج در صفحه 4 دفترچه راهنماي پذيرش مذكور مشخص نمايد (براي برادران)

7- مبلغ 7.000.000 ریال به عنوان علی الحساب شهریه ترم اول. (پرداخت در محل مرکز توسط دستگاه کارتخوان)

8- رسید تاییدیه تحصیلی (دانشجویان جهت دریافت تاییدیه تحصیلی می توانند با در دست داشتن کپی دیپلم متوسطه به دفتر پیشخوان دولت (مستقر در مرکز) مراجعه نموده و رسید آن را دریافت نمایند. تحویل رسید تاییدیه تحصیلی در زمان ثبت نام الزامی است.)

اخبار متحرک