1567879164-11-

چند نکته مهم:

1-     دانشجویانی که معدل ترم گذشته (بهمن97 (972) ) آنان زیر 12 می باشد (یک ترم مشروطی) به واحد بایگانی جهت امضاء فرم های مربوطه مراجعه نمایند و در نظر داشته باشند در زمان انتخاب واحد مهر98 (981) 14 واحد می توانند اخذ کنند.

2-    دانشجویانی که 2ترم متوالی یا غیر متوالی معدل آنان زیر 12 می باشد ( دو ترم مشروطی) وضعیت آنان اخراج است و می بایست هر چه سریعتر به واحد آموزش مراجعه نمایند.

3-   دانشجویان سال 94 و 95 که همچنان در حال ادامه تحصیل می باشند و در ترم مهر 98 (981) قصد انتخاب واحد دارند تا تاریخ 20/6/98 پس از تهیه فرم سنوات از انتشارات مرکز به کارشناس مربوطه مراجعه نمایند.

4-    دانشجویانی که در ترم تابستان درخواست تغییر گرایش دادند و در شورای آموزشی مرکز موافقت گردید خواهشمند است جهت اطلاع از وضعیت گرایش خود در سامانه هم آوا پیگیری نمایند.

5-    دانشجویان در نظر داشته باشند که در زمان انتخاب واحد نکات مهم از قبیل نکات ذیل را رعایت فرمایند :

الف- رعایت پیشنیاز (مراجعه به سرفصل رشته ها) ،

ب - اخذ تعداد واحد های مجاز ( برای دانشجویان ممتاز (معدل ترم گذشته بالای 17 )سقف 24 واحد ، دانشجویان عادی (معدل بین 12 تا 99/16 ) سقف 20 واحد برای دانشجویان مشروط ( معدل ترم گذشته زیر 12) سقف 14 واحد می باشد و کف واحد هایقابل اخذ 12 واحد برای کلیه دانشجویان می باشد) ،

ج- رعایت قوانین کارورزی.

درس کارورزی به مدت 480 ساعت به دو قسمت کارورزی1 و کارورزی2 ارائه می شود.

کارورزی1 به مدت 240 ساعت و کارورزی2 نیز 240 ساعت می باشد.

زمان ارائه درس کارورزی1 بعد از اتمام ترم دوم و زمان ارائه کارورزی2 ترم آخر می باشد.

اخذ درس کارورزی1 برای دانشجویان ممتاز(معدل ترم قبل بالای 17) و عادی متفاوت می باشد، به این صورت که دانشجویان ممتاز می توانند با 16واحد درسی 2واحد کارورزی1 اخذ نمایند (18 واحد) و دانشجویان عادی می توانند با 12واحد درسی 2واحد کارورزی1 اخذ نمایند (14 واحد).

اخذ درس کارورزی2 نیز به همین ترتیب برای دانشجویان ممتاز و عادی متفاوت می باشد، به این صورت که دانشجویان ممتاز(معدل ترم قبل بالای 17) می توانند با 16 واحد درسی 2واحد کارورزی2 اخذ نمایند و دو درس که واحد نظری دارد را به صورت معرفی به استاد اخذ کنند( توجه داشته باشید که در این حالت درس معرفی به استاد در نیمسال بعدی ثبت خواهد شد و تاریخ فارغ التحصیلی در ترم بعدی ثبت می گردد) و دانشجویان عادی فقط می توانند با 16واحد درسی 2واحد کارورزی2 اخذ نمایند(فقط 18 واحد).

اخذ هم زمان درس کارورزی1 و کارورزی2 فقط و فقط زمانی قابل اجراست که هیچ درس دیگری باقی نمانده باشد.

د- انتخاب واحد فقط توسط شخص دانشجو در تاریخ های اعلام شده صورت می گیرد ، برای هرگونه پرسش و راهنمایی در خصوص انتخاب واحد ، فقط و فقط به کارشناس مربوطه خود مراجعه نمایید و به هیچ عنوان جهت انجام انتخاب واحد به آموزش مراجعه نفرمایید .

6-    دانشجویانی که در ترم اول درس کاربینی را با موفقیت نگذرانده اند الزامیست در ترم مهر 98 (981) این درس را اخذ نمایند.