اطلاعیه ثبت‌نام - ویژه دانشجویان ورودی مهر 98 (جدیدالورود) - مقطع کاردانی

ضمن تبریک قبولی در مرکز آموزش علمی کاربردی کانون سردفتران و دفتریاران دانشگاه جامع علمی کاربردی، پذیرفته‌شدگان می‌بایست از یکشنبه 31 شهریور لغایت سه‌شنبه 2 مهر جهت ثبت‌نام به نشانی www.edu.uast.ac.ir مراجعه و از قسمت "ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان سال 98" ابتدا نسبت به ثبت‌نام اینترنتی خود اقدام نموده و حداکثر تا روز سه‌شنبه 2 مهر ، جهت تكميل مراحل ثبت‌نام و انتخاب واحد درسی با در دست داشتن مدارک زیر به‌صورت حضوري به این مرکز به آدرس ( تهران ، خیابان ولیعصر ، پایین‌تر از میدان ونک ،پلاک 2530 ) مراجعه نمایند.
(مدارک بارگذاری شده در سامانه به‌منظور شفافیت و امکان تطبیق، حتماً اسکن گردد، بنابراین از عکس گرفتن توسط دوربین، تلفن همراه و ... جدا خودداری نمایید)

الف/ نحوه ثبت‌نام اینترنتی: (از یکشنبه 31 شهریور لغایت سه‌شنبه 2 مهر )
جهت ورود به سامانه www.edu.uast.ac.ir می‌بایست پس از ورود به صفحه "ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان سال 98" با وارد نمودن نام کاربری (کد ملی) و رمز عبور (شماره شناسنامه) وارد سامانه شويد.
تذکر: پذیرفته‌شدگان پس از ورود به سامانه، می‌توانند نام و نام خانوادگی خود را در سمت چپ بالای صفحه مشاهده نموده و نسبت به انجام عملیات موردنظر اقدام نمایند.
در ادامه با کلیک بر روی گزینه‌های:
تكمیل اطلاعات فردي، آپلود عكس (عکس پرسنلی 3×4 زمینه سفید، تمام‌رخ)، کپي کارت ملي (پشت و رو)، کپي تمامي صفحات شناسنامه، کارت پایان خدمت یا معافیت یا مدرکی که وضعیت نظام‌وظیفه را مشخص نماید(پشت و رو)، گواهی‌نامه پایان تحصیلات دوره متوسطه (به‌هیچ‌عنوان مدرک پیش‌دانشگاهی بارگذاری نگردد)، کاربرگ 101 (ویژه شاغلین)، کاربرگ 102 (برای دانشجویانی که گواهی پایان تحصیلات آنان آماده نگردیده است)، کاربرگ 212 (ضوابط آموزشی) و کاربرگ 104 (تعهد برای دانشجویان دارای مغایرت) نسبت به بارگذاری، تکمیل و تائید اطلاعات اقدام نمایند.
ب/ شرح ثبت‌نام حضوری: (از دوشنبه 1 مهر لغایت سه‌شنبه 2 مهر )
تذکر: پذیرفته‌شدگان می‌بایست قبل از مراجعه به این مرکز کلیه امور مربوط به ثبت‌نام اینترنتی از قبیل تكمیل اطلاعات فردي، بارگذاری عكس و فرم‌های مربوط را انجام دهند.
مدارك لازم جهت ثبت‌نام:
تذکر 1: تمام کپی‌ها خوانا و روی برگ A4 یکرو تهیه گردد.
تذکر 2: با توجه به اینکه اصل مدرک دیپلم دانشجویان تا پایان تحصیلات در اختیار دانشگاه قرار خواهد گرفت لذا تهیه تصویر آن جهت استفاده‌های شخصی ضروری است.
1- شش قطعه عكس همانند پرسنلی زمینه سفید تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.
2- اصل و تصویر کلیه صفحات شناسنامه.
3- اصل و تصویر كارت ملي.
4- اصل و 2 نسخه تصویر مدرک پایان تحصیلات دوره متوسطه (دیپلم)
5- اصل کاربرگ شماره 101 (گواهي اشتغال) به كار با امضا و مهر بالاترين مقام مسئول، آخرين فيش حقوقي و آخرين حكم كارگزيني يا قرارداد معتبر انجام كار (براي پذيرفته‌شدگان سهمیه شاغل)همراه با دفترچه بیمه .
6- اصل و تصویر مدركي كه وضعيت نظام‌وظیفه داوطلبان را با توجه به بند 3-2 مقررات وظيفه عمومي مندرج در صفحه 4 دفترچه راهنماي پذيرش مذكور مشخص نمايد (براي برادران)
7- مبلغ 8.000.000 ریال به‌عنوان علی‌الحساب شهریه ترم اول. (پرداخت در محل مرکز توسط دستگاه کارتخوان)
8- رسید تأییدیه تحصیلی (دانشجویان جهت دریافت تأییدیه تحصیلی می‌توانند با در دست داشتن کپی دیپلم متوسطه به دفتر پیشخوان دولت (مستقر در مرکز) مراجعه نموده و رسید آن را دریافت نمایند. تحویل رسید تأییدیه تحصیلی در زمان ثبت‌نام الزامی است.)