عید سعید غدیر خم

4bhjb0d6938f711ebi 800C450

دانشجویان گرامی

طبق بخشنامه ارسالی از سوی دانشگاه جامع علمی کاربردی امتحانات به صورت غیرحضوری برگزار میگردد. لذا نکات حائز اهمیت به شرح ذیل اعلام می گردد:
1- مسئولیت تدارک رایانه و اتصال به اینترنت در روز و ساعت آزمون بر عهده خود دانشجو خواهد بود
2- دانشجو موظف است پس از ورود به سما سامانه درخواست عضویت کلاس دروس خود را چک نماید. درصورتی که دروس مشاهده شده با دروسی که در هم آوا مغایرت داشته باشد می تواند روز پنج شنبه مورخ 19/04/99 تا ساعت 17 با داخلی 106 تماس حاصل نماید.
3- تائید تعهدنامه در ابتدای آزمون توسط دانشجو انجام یافته و پذیرش عواقب ارتکاب تخلف و یا تقلب در آزمون ر به عهده می گیرد. (برای مشاهده عضویت کلاس از کامپیوتر یا لب تاپ استفاده نمایید)
4- کلیه دانشجویان لازم است مطابق برنامه امتحانی خود راس ساعت مقرر با نام کاربری و رمز سامانه هم آوا وارد سامانه امتحانات مجازی شوند و پس از انتخاب درس، سوالات امتحانی خود را در مدت زمان تعیین شده پاسخ دهند.
5- دانشجویان در بدو ورود، موظف به ثبت، نام پدر، شماره شناسنامه و شماره ملی، نام مدرس و تعداد جلسات برگزار شده خود در مدت 2 دقیقه خواهند بود.
6- هر شخص آزمون دهنده یکبار اجازه شرکت در آزمون را یافته و پس از ورود به آزمون و ارسال پاسخ ها دیگر نمی تواند برای افزایش نمره و امتیاز خود دوباره با نام کاربری و رمز خود وارد صفحه آزمون شده و سوالات را پاسخگویی دوباره نماید. ضمنا دانشجو بعد از تایید اتمام امتحان امکان شرکت مجدد در امتحان را نخواهد داشت. همچنین امکان اتصال دو کاربر از یک آی پی آدرس وجود نخواهد داشت.
7- سقف مدت زمان پاسخگویی به سوالات تستی حداکثر 40 دقیقه و تشریحی یا تشریحی حداکثر 90 دقیقه خواهد بود که زمان آن توسط مدرس تعیین می گردد.
8- بازه زمانی ورود دانشجو به هر آزمون، حداکثر 15 دقیقه پس از شروع بوده و زمان اتمام برای تمامی شرکت کنندگان برای امتحان تستی پایان زمان 40 دقیقه و برای امتحان تشریحی پایان زمان 90 دقیقه یکسان خواهد بود. نمایش سوالات در کلیه امتحانات و گزینه ها (در آزمون تستی) یکی پس از دیگری به صورت متنی و بصورت تصادفی و جداگانه برای تمامی دانشجویان منظور میگردد ( نمایش رندم گزینه ها در سوالات تستی) ضمنا در سوالات تستی نیز دانشجو کافی است گزینه صحیح را با کلیک انتخاب نماید.
9- پلتفرم آزمون به گونه ای است که هر دانشجو، نتواند بطور همزمان بیش از یکبار به سامانه وارد شده و هر سوال در یک صفحه نمایش داده شود و پس از پاسخ، امکان بازگشت به سوال قبلی وجود ندارد. ضمنا در صورت قطع شدن اینترنت، دانشجو می تواند از همان مرحله ای که قطعی رخ داده است تا پایان سقف زمانی، مجددا وارد آزمون شود. در زمان تایید آزمون، هشدار عدم پاسخگویی به همان سوالات را در بازه زمانی مقرر خواهد داشت.
10- در صورت بروز مشکلات غیرمترقبه اعم از قطعی اینترنت، برق، شبکه در یک شهر یا منطقه و سایر موارد، مرکز آموزش می تواند با مجوز رئیس محترم واحد استانی، تا زمان اتمام امتحانات (حداکثر تا مورخ 17/05/1399) نسبت به برگزاری آزمون با تاخیر با اعلام قبلی و برای تمامی دانشجویان باقیمانده بصورت یکجا و یک مرتبه با سوالات جدید اقدام نماید (در این صورت امکان اینکه تداخل امتحان داشته باشید وجود دارد)
10- برای دانشجویی که پس از قطعی حین آزمون، تا پایان آزمون، موفق به اتصال مجدد نشده و آن درس نیز شامل شرایط آزمون با تاخیر (مندرج در بند فوق) باشد ملاک ارزیابی، آزمون با تاخیر است. چنانچه دانشجویی در آزمون پایان نیمسال در هر دو زمان، غیبت نماید از وی آزمون مجدد به عمل نخواهد آمد.
11- دانشجو می بایست پاسخ سوالات را به صورت متنی در جعبه (باکس) زیر سوال (بدون امکان کپی و الصاق) تایپ نماید.
12- با تایید اتمام آزمون توسط دانشجو و یا اتمام 40 دقیقه سقف زمانی برای امتحان تستی و 90 دقیقه برای امتحان تشریحی ، آزمون خاتمه می یابد و پاسخ ها ثبت نهایی می گردد.
13- نمرات امتحان صرفا تستی پس از اتمام زمان امتحان، قابل مشاهده توسط دانشجویان می باشد.
14- دانشجویان برای اینکه در زمان آزمون با مشکل مواجه نگردند لازم است از لب تاپ یا کامپیوتر استفاده نمایند.

امید است تا با همکاری و مساعدت شما عزیزان امتحانات به نحو شایسته برگزار گردد.
موفق باشید