با توجه به شیوع بیماری کرونا و ضرورت حضور در منزل، امکان تشکیل کلاس های حضوری تا زمان موافقت ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا و ستاد دانشگاه جامع علمی کاربردی وجود ندارد.
بدین منظور و پیرو ابلاغیه دانشگاه جامع علمی کاربردی مبنی بر تشکیل کلاس های  دروس نظری،  کلیه کلاس های دروس عمومی، مهارت مشترک، معارف، پایه و اصلی) بصورت مجازی (آنلاین و آفلاین)مطابق با برنامه کلاسی،از طریق سایت  www.samalive.ir برگزار  می گردد.
لذا به منظور حضور در کلاس آنلاین از دانشجویان درخواست می گردد، امکانات لازم شامل:  یکی از موارد ( کامپیوتر، لپ تاپ، تلفن همراه هوشمند، تبلت و یا ...) که در دسترس  و قابل استفاده می‌باشد و دسترسی‌ به اینترنت جهت حضور در کلاس آماده نمایند.
توجه: نام کاربری و رمز عبور سامانه سما لایو همان نام کاربری و رمز عبور سامانه هم‌آوا می‌باشد.