تقویم امتحانات نیم سال اول 1400-1399

photo 2020-12-30 09-50-27

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی
احتراما بدین وسیله ضمن آرزوی سلامتی برای دانشجویان محترم، مطالب مهم در خصوص امتحانات پایان ترم را به اطلاع می رساند:
شروع امتحانات غیرمتمرکز 1399/10/13 لغایت 1399/10/25 می باشد. (آزمونها مجازی و در سامانه آزمون ریلاین  می باشد)
شروع امتحانات متمرکز 1399/10/27 لغایت 1399/11/03 می باشد. (آزمونها مجازی بوده و سامانه آزمون را دانشگاه جامع اعلام خواهد نمود.)
1. قبل از آزمون از موارد فنی دستگاه خود اطمینان حاصل فرمایید، شامل: نرم افزارهای مورد نیاز – اتصال به اینترنت - باطری تلفن همراه یا لپ تاپ و غیره و مرورگر خود را حتما به روزرسانی کنید.
2. جهت ورود به آزمون، پس از کلیک بر روی گزینه "ورود به کلاس"، گزینه "ورود به آزمون" در پایین صفحه قابل مشاهد می باشد.
"گزینه ورود به آزمون" راس ساعت مقرر امتحان قابل مشاهده می باشد.
3. سوالات بصورت تکی و جداگانه نمایش داده می شود.
4. لطفا به تعداد سوالات و توضیحات درمورد امتحان توجه نموده و زمان خود را مدیریت نمایید.
5. ثبت و ارسال پاسخ را به لحظات پایان امتحان موکول ننمایید. (حتما پنج دقیقه قبل از اتمام زمان باقیمانده نسبت به ثبت پاسخ اقدام نمایید.)
6. پاسخها می بایست توسط دانشجو تایپ شود، امکان کپی کردن متن و بارگذاری عکس وجود ندارد.
7. بعد از پاسخ به هر سوال گزینه ثبت پاسخ حتما درج شود.
8. امکان ویرایش سوالات وجود ندارد.
9. با توجه به دستورالعملهای برگزاری امتحانات، آخرین زمان ورود به سامانه جهت پاسخگویی حداکثر پانزده دقیقه بعد از شروع امتحان می باشد. بدیهی است پس از آن امکان ورود به سامانه جهت آزمون امکانپذیر نمی باشد.
10. با مراجعه به سامانه هم آوا از طریق کارت ورود به جلسه آزمون، از تاریخ و ساعت امتحانات خود و همچنین با توجه به اعلام اساتید در مورد دانشجویان محروم از آزمون پایان ترم، از تاریخ 1399/10/10 در این خصوص اطلاع حاصل نمایید.
11. با ارسال به موقع کاربینی و کارورزی خود برای اساتید، در تاریخ هایی که متعاقبا اعلام خواهد شد، از بروز مشکلات بعدی جلوگیری نمایید.
12. تمامی دانشجویان تا قبل از شرکت در امتحان هر درس می توانند با مراجعه حضوری به مرکز آموزش جهت حذف واحد درسی بدون توجه به رعایت حداقل واحدهای انتخابی اقدام نمایند.
13. درصورت عدم شرکت در آزمون، برای دانشجو غیبت در آزمون درج می گردد، که به منزله نمره صفر در کارنامه می باشد.
14. درصورتی که بعلت بیماری دانشجو قادر به شرکت در آزمون نبوده، الزامیست جهت حذف پزشکی ظرف مدت 48 ساعت بعد از هر آزمون، اقدامات ذیل را انجام دهد: دانشجو می بایست با در دست داشتن مدارک پزشکی و فرم پیوست به پزشک معتمد استان مراجعه نماید، پس از تایید مدارک توسط پزشک، تاییدیه را به واحد آموزش تحویل دهد.
آدرس پزشک معتمد: تهران-فلکه دوم صادقیه-نبش خیابان اعتمادیان-درمانگاه شبانه روزی این سینا
1- دکتر بهنام سیفی _ روزهای حضور شنبه تا پنج شنبه _ ساعت حضور 14-8
2- دکتر افشین کاووسی _ روزهای حضور شنبه، دوشنبه، چهارشنبه_ساعت حضور 20-14
شایان ذکر است هزینه ویزیت و بررسی پرونده پزشکی به عهده دانشجو می باشد.
15.برگزاری آزمون مجدد، فقط برای آن دسته از دانشجویانی که به دلایل فنی موجه (که از طرف سامانه بوجود آمده و مورد تایید و اعلام دانشگاه جامع باشد) موفق به شرکت در آزمون نشده اند، امکانپذیر می باشد. زمان برگزاری آزمون مجدد صرفا 24 ساعت پس آزمون مربوطه و به صورت حضوری خواهد بود. اطلاع رسانی به مرکز آموزش در مورد دلایل فنی که باعث عدم شرکت در آزمون مجازی شده است، تا پایان زمان آزمون مربوطه برعهده دانشجو می باشد به درخواستهای بعد از زمان مقرر ترتیب اثر داده نمی شود.
تذکر: مواردی از قبیل قطعی برق، عدم دسترسی به اینترنت، عدم دسترسی به تجیهزات لازم، مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری وسیله ارتباطی مورد استفاده آزمون و موارد مشابه که به منزله عدم توجه کافی دانشجو می باشد شامل آزمون مجدد نخواهد شد.
16. ثبت درخواست تجدید نظر نمرات از تاریخ 1399/11/02 لغایت 1399/11/04 می باشد.
ثبت درخواست تجدید نظر 6 نمره دروس دارای آزمون متمرکز 1399/10/22 لغایت 1399/10/24 می باشد.
17. رسیدگی به درخواستهای تجدیدنظر، برعهده مدرس می باشد.
18. درصورت شرکت در آزمون و عدم ثبت نمره توسط مدرس، تا تاریخ 1399/10/29 مراتب را به واحد آموزش اطلاع دهید. عواقب عدم پیگیری به عهده دانشجو می باشد.