قابل توجه دانشجویان محترم

احتراما، ضمن تبریک ایام دهه فجر و آرزوی صحت و سلامتی و ریشه کن شدن ویروس منحوس کرونا، مطالب مهمی درخصوص انتخاب واحد نیم سال دوم 1400-1399 که از طرف دانشگاه جامع تاکید و ارسال شده به اطلاع می رساند:

1. 1.شروع کلاسها از تاریخ 1399.11.25  می باشد.
  2. 2.از تکالیف اولیه هر دانشجو انتخاب واحد توسط شخص دانشجو در زمان مقرر اعلام شده می باشد. ( 1399.11.15 لغایت 1399.11.24)
  3. 3.حذف و اضافه و انتخاب واحد با تاخیر از تاریخ 1399/11/25  لغایت 1399/11/29 می باشد. درصورت تغییر گروه حتما ثبت نهایی را درج نمایید.

تذکر: برای دانشجویانی که در حذف و اضافه درس و یا دروس خود را اخذ می نمایند، در جلسات تشکیل شده قبل از این تاریخ غیبت لحاظ می شود، لذا از تعداد جلسات غیبت مجاز 16/3 کسر خواهد شد.

1. 4.در صورت اخذ درس کارورزی در طی نیم سال عادی رعایت سقف 14 واحد الزامی است. (12 واحد درسی + 2 واحد کارورزی)
  2. 5.دانشجویانی که در مقطع قبلی درس تنظیم و جمعیت خانواده یا دانش خانواده را پاس ننموده اند، می بایست در مقطع کارشناسی درس دانش خانواده را اخذ نمایند.
  3. 6.در انتخاب واحد رعایت پیش نیاز دروس الزامی می باشد. (سر فصل رشته ها در سایت و کانال اطلاع رسانی تلگرام مرکز موجود است.)
  4. 7.دانشجویان کارشناسی که رشته کاردنی آنها غیر مرتبط می باشد، یک درس را بعنوان پیشنیاز می بایست بگذرانند.
  5. 8.دانشجویان از گروه دروس معارف در ترم عادی فقط می توانند یک عنوان درسی را انتخاب نمایند، دانشجویان ترم آخر (دانشجویانی که فقط 18 واحد باقیمانده دارند) ملزم به رعایت نمی باشند.

توجه: برای دانشجویان با معدل بالای 17 و همچنین نیم سال آخر، سقف مذکور به 18واحد افزایش می یابد. (16 واحد درسی + 2واحد کارورزی)

­دروس معارف مقطع کاردانی: اندیشه اسلامی1 ، اخلاق اسلامی، دانش خانواده و جمعیت

­دروس معارف مقطع کارشناسی: اندیشه اسلامی2، انقلاب اسلامی ایران، تاریخ و فرهنگ و تمدن اسلامی، تفسیر موضوعی قرآن

1. 9.درخواست مهمان از تاریخ 1399/11/25  لغایت 1399/12/01 می باشد.

مراحل درخواست میهمان به شرح زیر می باشد:

مرحله اول: ثبت درخواست میهمان در سامانه هم آوا توسط دانشجو

مرحله دوم: تایید مبدا (مبدا: مرکز آموزش کانون سر دفتران) توسط آموزش انجام میشود. که می بایست پس از ثبت درخواست جهت تایید حضوری و یا تلفنی با واحد آموزش تماس حاصل فرمایید.

مرحله سوم: تایید مقصد (دانشگاه مقصد: دانشگاهی می باشد که دروس مورد نظر را ارائه نموده)

مرحله چهارم: تایید واحد استانی

مرحله پنجم: انتخاب واحد و پرداخت شهریه توسط دانشجو

مرحله ششم: مشاهده دروس انتخاب واحد شده در گزینه تایید انتخاب واحد و برنامه هفتگی در سامانه هم آوا

تذکر: درصورتیکه دانشجو در یک نیمسال، بیش ازحد مجاز انتخاب واحد و یا عدم رعایت پیشنیاز دروس داشته باشند، مرکز آموزش موظف است در بازه زمانی مشخص شده در تقویم آموزشی (بعد از زمان حذف و اضافه) نسبت به حذف دروس مازاد اقدام نماید. بدیهی است چنانچه این عمل انجام نپذیرد دانش آموختگی دانشجو امکان پذیر نبوده و مسوولیت این امر بر عهده دانشجو می باشد.

نکته بسیار مهم: امکان انتخاب واحد برای دانشجویانی که فاقد سابقه انتخاب واحد می باشند (دانشجویانی که اصلا درسی در زمان انتخاب واحد اخذ نکرده باشند)، از آنجاکه دسترسی انتخاب واحد مرکز از ستاد بسته شده است، لذا امکان انتخاب واحد برای این اشخاص توسط مرکز آموزش میسور نبوده، بدیهی است دانشجوی ترم آخر، می بایست حساسیت بیشتری برای حصول از ثبت انتخاب واحد و کامل بودن واحدهای انتخابی داشته و دقت لازم را درخصوص تایید نهایی، حذف درس، پرداخت شهریه و واحدهای باقیمانده را داشته باشند.

نحوه تشکیل کلاسها اعم از حضور و یا غیرحضوری و سامانه آموزشی مربوطه متعاقبا اعلام می گردد.