عید سعید غدیر خم

4bhjb0d6938f711ebi 800C450

فراخوان دعوت به همکاری مدرس حق التدریس دروس معارف اسلامی در دانشگاه جامع علمی کاربردی اردیبهشت ماه 1398

دانشگاه جامع علمی کاربردی به منظور شناسائی و تأمین مدرسان دروس معارف اسلامی از بین متقاضیان واجد شرایط به شرح زیر برای تدریس
در این دانشگاه دعوت به همکاری می نماید. از متقاضیان تدریس ، در دو گروه، به ترتیب اولویت زیر ثبت نام به عمل می آید:

الف. دارای مجوز تدریس دروس معارف اسلامی صادره از کمیته های معارف استانی یا معاونت آموزشی و پژوهشی دفتر نهاد

ب. فاقد مجوز تدریس دروس معارف اسلامی و متقاضی اخذ مجوز تدریس دروس معارف اسلامی

تذکر 1: متقاضیان هر دو گروه الف و ب برای تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی، نیازمند اخذ کد مدرسی دانشگاه از طریق فرایند مربوط می باشند.

علاقه مندان برای اطلاع از عناوین دروس و سایر شرایط شرکت در فراخوان ضمن رعایت اولویت های پذیرش، میتوانند از 20 الی 31 اردیبهشت1398 به پرتال دانشگاه جام ع علمی کاربردی به نشانی www.uast.ac.ir مراجعه نمایند. بدیهی است شرکت در این فراخوان هیچ گونه تعهد استخدامی و یا جذب برای این دانشگاه در پی نخواهد داشت و متقاضیانی که صلاحیت تدریس ایشان به تایید کمیته معارف اسلامی دانشگاه برسد؛ پس از صدور رأی هیأت اجرایی جذب دانشگاه و کد مدرسی، مجاز به همکهاری بها مراکهم آمهوزم علمی کاربردی استان انتخابی در فراخوان در قالب قرارداد حق التدریس خواهند بود.

اولویت های پذیرش : پذیرش متقاضیان به ترتیب اولویتهای زیر صورت می گیرد:

اولویت اول : متقاضیان گروه "الف": دارای شماره پرونده و مجوز تدریس قطعی( 3 یا 5 ساله( تدریس با تاریخ معتبر )مطابق جدول شماره 1)

اولویت دوم : متقاضیان گروه "الف " : دارای شماره پرونده و مجوز تدریس موقت1 ) ساله( تدریس با تاریخ معتبر)مطابق جدول شماره 1)

اولویت سوم: متقاضیان گروه "ب" فاقد مجوز تدریس دروس معارف اسلامی )متقاضی اخذ مجوز تدریس دروس معارف اسلامی به شرط داشتن شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در این فراخوان(

تذکر مهم: در صورت عدم تامین مدرسان مورد نیاز از اولویت‌های 1 و2 ) متقاضیان گروه "الف"(متقاضیان اولویت 3 )متقاضیان گروه "ب"( برای طی مراحل تعیین صلاحیت علمی (در قالب مصاحبه) و صلاحیت عمومی مطابق مفاد این فراخوان دعوت خواهند شد.

تذکر 1 : بدیهی است متقاضیان گروه الف، نیز باید اطلاعات و مدارک لازم را مطابق زمانبندی اعلام شده (در فرایند)، در سامانه آموزشی دانشگاه سجاد به نشانی www.eduold.uast.ac.ir بارگذاری نمایند.
تذکر 2 : ثبت نام در فراخوان، هیچگونه تعهدی برای دانشگاه در دعوت از متقاضیان به مصاحبه یا همکاری در بر نخواهد داشت.

پیوست 1

2- پیوست 2