جلسه شورای آموزشی شماره   م.س/1394/20    مورخ 94/11/14

مصوبات جلسه:

با درخواست دانشجو  بهروز احمدی دانشجورشته کاردانی  حقوق شورای حل اختلاف ورودی نیمسال دوم سال 1392 به علت ثبت نشدن نمره درس کاربینی در کارنامه با توجه به اظهارات دانشجو که پروژه را به استاد مربوطه در نیمسال اول ارائه داده اند مقرر گردید تا درس برای دانشجو مجدداخذ گردد. ودر خواست سنوات تحصیلی گردد.

با درخواست سنوات خانم  راضیه نادری شورابی دانشجورشته کارشناسی حقوق ثبتی ورودی نیمسال اول سال 1392  موافقت گردید.

با درخواست سنوات آقای وحید اسمعیلی  دانشجورشته کارشناسی حسابداری دولتی ورودی نیمسال دوم سال 1391  موافقت گردید

با درخواست خانم  شقایق شکوهی  دانشجورشته کاردانی  حقوق ثبتی ورودی نیمسال اول سال 1393  که درس اخلاق اسلامی را با نمره صفر گذرانده اند درخواست تجدیدنظر داشتند . با توجه به اینکه درس مربوط به ترم های قبل می باشد شورای آموزشی با تجدید نظرمجدد با توجه به بسته بودن سامانه  مخالفت نمود.

با درخواست مهمان شدن آقای  سید شهاب الدین اطلاعی دماوند دانشجورشته کاردانی  برنامه سازی نرم افزار به علت ارائه نشدن دروس   موافقت گردید.

بادرخواست حذف اضطراری  درسحقوق مدنی سایر عقود  دانشجو  محمد رضا زارع  موافقت گردید.

اخبار متحرک